Welkom bij


Bij MakingTomorrow willen we jou inspireren om onderwijs op een eigentijdse manier te creëren, ervaar het zelf tijdens onze workshops of inspiratiesessies. Met onder andere gebruik van moderne media, 21st Century Skills of Gamification geven we je tools om onderwijs te maken voor morgen.

Naast het creëren van onderwijs, maken we ook presentaties interactiever.

Workshops & Inspiratiesessies:

  • Onderwijs ontwerpen
  • Onderwijs en Moderne Media
  • Gamification,
  • CreatEscape, het maken van Escaperooms in en met je klas

Naast het geven van workshops en inspiratiesessies ontwikkelen we zelf ook onderwijsmateriaal. Hier spelen de 21st Century Skills een belangrijke rol onder andere:

  • Samenwerken
  • Creatief denken
  • Kritisch denken
  • Probleem oplossen

Door de diversiteit aan werkvormen komt iedereen in hun kracht te staan en wordt het eigen talent zo optimaal mogelijk ontwikkeld.

Een aantal projecten van MakingTomorrow:

CreatEscape is een lessenserie waarbij je inzicht en handvatten krijgt hoe je jouw klas een Escaperoom kunt laten maken. Naast een stappenplan ontvang je ook een blauwdruk waar je jouw Escaperoom mee kunt ontwikkelen. Deze Escaperoom maak je voor of samen met de klas. Je kunt een Escaperoom namelijk gebruiken om te bewijzen dat ze bepaalde lesstof beheersen, als herhaling op reeds gekregen stof of als introductie op een nieuw thema/onderwerp.

Wil je meer weten? Mail info@makingtomorrow.nl


Een Virtuele Escaperoom, die de klas zelf heeft gecreëerd. Door naar bepaalde objecten te kijken unlock je iets en kun je uiteindelijk ontsnappen uit de EscapeVRoom. Deze Virtuele Escaperoom is zowel op zich staand als in samenwerking met CreatEscape te gebruiken. Op ieder scherm te spelen met jouw smartphone, tablet of gewoon met die supervette VR-bril.

EscapeVRoom is een samenwerking met NoMoreMondays

      


Gamification toepassen op jouw presentatie

Voor Privacy op school heb ik de Privacy op School tas bedacht. Deze is ontstaan vanuit de vraag om hun AVG-voorlichting en bewustwording presentatie interactiever te maken.

Check het filmpje

Heb je interesse, wil je meer weten of heb je zin in een kop koffie? Neem contact op met info@makingtomorrow.nl